Virksomhedsbesøg - 2012 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Migatronic imponerede
Biersted Folkedanserforenings virksomhedsbesøg på den verdensomspændende svejsefabrik Migatronic i Fjerritslev blev en ubetinget succes. De 25 folkedansere, heraf en halv snes fra Saltum Folkedanser- og Spillemandsforening, var imponerede først og fremmest over fabrikkens størrelse, og ikke mindst de kvindelige deltagere var overraskede over, hvor rent der var overalt, og hvor stor orden, der herskede.
Men det var naturligvis især det avancerede svejseudstyr, besøget handlede om, og med folkedansernes spillemand og Migatronics servicekonsulent Arthur Nielsen som en kompetent guide blev gæsterne indviet i alt fra fabrikkens udvikling af design og teknologi over produktion til distribution til det meste af verden.

Det tog mere end en time at vandre rundt i de store produktionshaller, og det var ifølge Arthur kun en del af fabrikken, der blev besøgt. Gæsterne fik et godt indblik i den supermoderne teknologi, der har gjort den 40 år gamle fabrik til én af verdens førende. På nær printplader fremstilles svejseudstyret helt og holdent på Migatronic i Fjerritslev. I et stort antal lande er der oprettet datterselskaber, men i langt flere lande har fabrikken sine kunder.

Hele tiden er svejsespecialister på rejse i Danmark og ude i verden for at servicere kundekredsen. Og hele tiden er der en udvikling i gang, bl. a. er det nu også muligt for Migatronic at tilbyde løsninger til anvendelse af robotter i forbindelse med mere avancerede svejseopgaver.

Selv om folkedanserne nok ikke er de store købere af svejseudstyr, så skortede det ikke på fabrikkens gæstfrihed. For efter rundvisningen blev der serveret brød og kaffe.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold