Sæsonafslutning - 2014 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Festlig sæsonafslutning - Forår 2014
Biersted Folkedanserforening sluttede dansesæsonen 2013-14 på festligste vis med en flot fest i Aktivitetshuset i Biersted lørdag den 29. marts.
Aktivitetshuset viste sig at være en særdeles hyggelig ramme om en storslået fest for de mange fremmødte folkedansere fra nær og fjern. Biersted Folkedanserforening havde i weekenden 28.-30. marts besøg af venskabsforeningen fra Altenholz ved Kiel i Tyskland, og gæsterne var selvfølgelig med til festen. Biersted Folkedanserforenings egne medlemmer fik afprøvet deres sprogkundskaber, og overalt i salen blev der snakket livligt på tysk, engelsk, svensk og dansk.
Der var smukt pyntet til festen, og på bordene var der forårsgrønne duge og en overdådighed af påskeliljer. Lydia stod for det meget smukke blomsterarrangement. Efterhånden som deltagerne ankom, blev bordene dækket med alle slags tallerkner og glas, samt servietter med vidt forskellige mønstre og farver. Deltagerne havde traditionen tro medbragt mad til den fælles buffet, og der var de lækreste fiskeretter, kød, salater m.m.
Hele tre levende, erfarne og dygtige musikere stod for underholdningsindslaget under middagen. Arthur på harmonika og Søren og Kim på kontrabas spillede et potpourri af gamle, kendte drikkeviser, som alle stående sang med på, og stemningen blev om muligt endnu festligere. Også vore gæster fra Altenholz deltog med entusiasme og glæde i sangen.
Der blev serveret fløderand og frugtkompot til den medbragte kaffe, og derefter stod Lene og Karsten klar med et danseprogram, der fik stort set alle ud på dansegulvet. Danseprogrammet var sammensat efter ønsker fra deltagerne, og det var som altid meget afvekslende og meget sjovt. Vi dansede indtil kl. 23.30, så vi fik afsluttet folkedanssæsonen med manér.
Biersted Folkedanserforening holder nu sommerferie, bortset fra opvisningsholdet, der vil mødes og træne til kommende opvisninger. Foreningen afholder den årlige Grisefest den 23. august på Kanstrupvej 5, Brovst. En ny sæson i Biersted Folkedanserforening begynder torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 på Biersted Skole, og som sædvanlig er de tre første danseaftner gratis for nye medlemmer – øvede som begyndere.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold