Sæsonstart - 2017 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Velkommen til sæsonen 2017/2018

Efter en sommer med diverse udfordringer hvad angår vejret, var det tid for ny sæson for Biersted Folkedansere.

Den 21. september startede vi den nye sæson og alle glædede sig og stemningen og gensynsglæden var stor og snakken gik lystig, så det var vanskelig for Lene at få indført et ord når hun skulle undervise os i de danse hun havde valgt til aftenen.
 
Da opvisningsholdet i løbet af sommeren har givet opvisninger, hvor betalingen var bla. rødvin, havde bestyrelsen besluttet at der den første danseaften skulle serveres rødvin og friskbagte boller.
 
Det er med stor glæde at vi har fået 4 nye dansere – velkommen.
 
Nye dansere kan stadig nå at deltage, så i er velkommen til at prøve at deltage. Vi danser hver torsdag kl 19 på Biersted skole. Så hvis der er nogen som har lyst, så velkommen.
 
Hvis spørgsmål så kontakt os på tlf 61601932.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold