Sommerfest - 2009 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Feststemte og glade mødte foreningens medlemmer op til sommerens grisefest.

Herligt også, at vores spillemand Arthur, hans kone Annette og deres yngste søn Magnus deltog i festen.

Grisefesten 2009 fandt sted hos Lone og Kurt, som har en gård i nærheden af Ejstrup Strand.

Bestyrelsens ægtefæller kommer med salat og kartofler osv. som er lavet hjemmefra, og når medlemmerne dukker op, kan festen begynde.

Egon havde igen i år skaffet is til dessert.Nancy havde igen bagt kage til kaffen, og også i år diskuteredes det livligt, om det var "skuffe"kage eller "kringle"kage.

Ingen fest uden en sang

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold