Verdensfestival i Nørresundby - 2021 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Verdensfestival i Nørresundby 2021
Verdensfestival i Nørresundby
 
Biersted Folkedanserforening var af Center for Tværfaglig Forebyggelse i Aalborgs, inviteret til at repræsentere dansk kultur på Verdensfestivalen i Nørresundby Idrætscenter søndag den 31. oktober.
 
De tolv dansere fra Biersted sammen med deres leder Jonna Hansen og spillemændene Nicolaj og Bjarne Jensen fik en oplevelse, de næppe glemmer. Dels på grund af den interesse danserne blev mødt med, dels på grund af oplevelsen af de mange andre kulturer – deres klædedragt, deres dans, deres håndarbejder, skikke og ikke mindst de lækre smagsprøver, der i rigt mål blev budt på.
 
De danske folkedanserdragter vakte stor opmærksomhed, og der blev fotograferet livligt.
 
Biersteds folkedansere har næppe nogensinde fået så stort et bifald for en optræden og blev helt overvældet af den spontanitet og livsglæde, som de mange etniske grupper viste, da de efter opvisningen blev budt op til dansk kredsdans.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold