Saltum besøg - 2019 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Saltumbesøg 2019
Besøg hos Saltum Folkedanseforening
 
Tirsdag den 29. januar var vi på besøg hos Saltum folkedansere. De besøgte os i efteråret, og så var der genvisit hos dem i januar. Rigtig hyggelig tradition, som efterhånden har gentaget sig i flere år.  Musikken blev her leveret af Gertrud og Ib. Jonna havde valgt dansene, og med hendes hjælp kom vi alle frelst igennem. Det var hyggeligt at hilse på Jonna, som jo var vores danseleder i Biersted gennem mange år.
 
Dejligt fælles kaffebord, hvor vi blev budt på polsk vodka.
 
Det var en dejlige aften, hvor vi alle nød at være sammen om vores fælles glæde ved musikken og dansen. Vi følte os meget velkommen, og alle var i godt humør, da vi drog hjem.
 
Vi planlægger at invitere foreningen på genvisit samme aften i Biersted i efteråret 2019.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold