Grisefest - 2014 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Fest med det bedste fra grisen

Helstegt pattegris var ikke på menuen i år, da Biersted Folkedanserforening holdt sin årlige grisefest. Derimod bød bestyrelsen på alt det bedste fra grisen: dejlige tykke grill- og velstegte nakkekoteletter, mørbrad og grillpølser, og festens deltagere var godt tilfredse med det alternative traktement, der blev rundet af med is.

Det var Lone og Kurt i Sandmosen, der i år lod festteltet opstille på deres ejendom. 30 medlemmer, bl. a. også fra Saltum Folkedanserne, deltog, og der var fra begyndelsen en god stemning. Desværre var vejret ikke så godt, som det kunne ønskes. Voldsomme regnbyger gjorde, at det ikke var muligt at få en svingom på grønsværen, men et par sange og snakkelyst manglede ikke, så alt i alt var festen vellykket. Solen var heldigvis også fremme, og derfor blev der også mulighed for en havevandring i Lone og Kurts frodige og skønne have.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold