Dans på Læringscenter - 2018 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Dans på Læringscenter 2018
Dans på Læringscenter Himmerland i Skibsted
 
Fredag den 30. november 2018 besøgte Biersted-folkedanserne Skibstedskolen (Læringscenter Himmerland), som havde inviteret os for at få sat gang i deres julefrokost om aftenen.
 
Ca. 20 medarbejdere fra skolen (kun en enkelt herre – resten kvinder) kastede sig med stor iver og livsglæde ud i de dansemæssige udfordringer, som vi gav dem. Alle svedte bravt og morede sig kongeligt, hvilket vore billeder tydeligt bærer præg af.
 
Vi kom godt rundt i danserepertoiret med både danske og udenlandske folkedanse. Stor ros til de 20 ”nydansere”, som gjorde det rigtig godt, og tak til de fremmødte folkedansere, som gjorde det til en nem sag at få dansen til at køre.
 
Efter en times tid takkede vi af og ønskede hinanden en fortsat god og glad aften.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold