Hvordan rejser vi - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Rejserne foregår som regel i bus, hvor der ikke er mangel på snak, sang, musik eller skægge aktiviteter. Det helt specielle ved disse busrejser, er imidlertid bespisningen ud og hjem.

Der handles stort ind af brød, smør og pålæg f.eks. spegepølse, sild, rullepølse, hamburgryg, ost, osv. Det hele opbevares på køl i bussen.-Og der er altid nogle, der afprøver spændende opskrifter på hjemmebagte kager, så eftermiddagskaffen er reddet hver dag.

Endvidere medbringes også et interessant udvalg af øl, vin og vand, der næsten foræres væk til spotpris.

Når vi er sultne, finder vi et godt sted og holder ind. Maden, engangsservice, servietter og papirdug findes frem i et snuptag og rettes an på det, der er nærmest. Det kan være borde, som allerede står der, tønder, brædder eller et og andet vi selv har i bussen, der kan agere ta-selv-bord.

Så er det bare om at række til. Der bliver spist godt, for man er dobbelt så sulten i naturen og i gode venners lag.
Og der bliver spist, snakket og grinet rundt om på græsset, på bænke, borde og stole eller hvad der nu findes .

Det er samvær og hygge så det batter- - - og så er det med til at gøre turen billigere.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold