Afslutningsfest - 2009 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

63 glade og oplagte folkedansere fra Biersted og fra vores svenske venskabsforening "Staffansgillet" deltog i foreningens afslutningsfest for denne sæson

Danseleder og musik:
Danseleder Jonna havde taget sin Per med, og spillemand Arthur havde taget Spille"mand" Gertrud og spillemand Kim med, og alle havde de og bestyrelsen forberedt en fantastisk god aften.

Ove bød velkommen til alle, og derefter blev det indbydende Ta-selv-bord indtaget med god appetit.

Spillemændene indledte underholdningen til ære for vores svenske gæster med uimodståelige svenske musiknumre f.eks. schottish, gånglåter, hambo, osv.

8 af foreningens medlemmer havde igen været igang derhjemme med at bage lagkager, som vi nød med velbehag i kaffepausen.

Efter endnu mange fornøjelige folkedanse sluttede den stemningsfulde aften med "Skuld gammelt venskab" - Ove og den øvrige bestyrelse takkede for sæsonen og aftenen, og ønskede På Gensyn til sommerens grisefest.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold