Tranum besøg - 2019 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Tranum besøg 2019
Besøg hos Tranum Folkedanseforening
 
Mandag den 28. januar var vi inviteret til et besøg hos folkedanserne i Tranum.
 
Vi var en stor flok, der drog afsted, og vi havde alle glædet os til at besøge dem. Det var første gang, vi skulle hilse på hinanden.
 
Vi blev budt velkommen af Bodil – formand.  Åse leverede den dejlige musik, og deres danseleder Karen førte os sikkert igennem alle dansene.
 
Til fælles kaffebord blev der serveret hjemmebagte fastelavnsboller. Stemningen og hyggen var i top.
 
Det var en dejlige aften, hvor vi alle nød at være sammen om vores fælles glæde ved musikken og dansen. Vi følte os meget velkommen, og alle var i godt humør, da vi drog hjem.
Vi planlægger at invitere foreningen på genvisit samme aften i Biersted i efteråret 2019.
Tak for en hyggelig aften.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold