Saltumbesøg - Forår 2014 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Vi havde genbesøg fra vores venskabsforening
Men vejret er vi ikke herre over, og trods aflysningen glæder vi os i Biersted Folkedanserforening over samarbejdet med folkedanserne fra Saltum.
En aften i hver sæson besøger vi hinanden, og det er på en måde ekstra festligt, da begge foreninger har Lene og Karsten som danseledere. Den 23. januar var der fuldt hus til danseaftenen på Biersted Skole, da vi havde besøg fra Saltum. Den aften var der fire spillevende musikere, der spillede op til dansen. Den 25. februar er det vores tur til et genbesøg, som vil finde sted i Nolshallen, og det glæder vi os til.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold