Sommerfest - 2012 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Dans ved Bratbjerg Søerne

Biersted Folkedanserforening fik en rigtig hyggelig sommerudflugt til Bratbjerg Søerne. Vejret var perfekt, om end det var varmt at danse, selv om det foregik udendørs. Danseinstruktører Lene og Karsten deltog og havde heldigvis også medbragt musik, så der kunne danses. Og alle var stort set hele tiden på ”dansegulvet”. Til stor fornøjelse for medlemmerne i Biersted var der også tilslutning fra Saltum Folkedansere, og det har allerede ved tidligere lejlighed vist sig, at de to foreningers medlemmer trives godt sammen, hvorfor der er udsigt til flere sammenkomster fremover.

Da deltagerne i sommerudflugten kom til Bratbjerg Søerne, havde bestyrelsen tændt op i grill’erne og dækket borde med blomster fra naturen. Det var næstformand Bjerno Gregersen, der bød velkommen, og straks blev koteletter, bøffer og pølser lagt på grill’erne. Med alt det forskellige tilbehør, vin og øl i glassene var stemningen snart slået an, og et par sange satte også kolorit på måltidet. Derefter blev musikken sluttet til, og et oplagt danselederpar sørgede for, at benene blev rørt før og efter kaffen.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold