Spentrup Folkedansere - 2018 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Spentrup Folkedansere

Lørdag den 3. marts 2018 var Spentrup Folkedansere på Weekend på Hotel Søparken i Aabybro

I den forbindelse havde de kontaktet os for at høre om vi havde lyst til at komme og lave en lille legestue aften. Vores dansere i Biersted var straks med på ideen og samtidig ville de gerne deltage sammen med Spentrup i buffeten.

Vores ledere Lene og Karsten samt vores musiker Arthur var til denne aften udvidet med Åse og Kim. De have sammensat et rigtig godt program for aftenen.

Spentrup stillede med 2 musikere, så der var gang i dansen og danseglæden var rigtig stor.

Efter 3 timers dans var vi alle godt trætte, men samtidig også en oplevelse riger.

Tusind Tak til vores ledere og musikere for at I ville bruge en lørdag aften på at lede og spille for os også tak til Spentrup folrkedansere, som dermed fik en ekstra oplevelse på deres weekendophold.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold