Stegt flæsk - 2012 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Flæskeaften
Kalorierne vejede tungt, da 43 folkedansere, ledere og spillemænd tog fat på dansen og musikken ved Biersted Folkedanserforenings årlige flæskeaften på Biersted Skole.

Biersted Kro havde som sædvanlig leveret tre slags flæsk, og bortset fra en vis spillemand, der ikke spiser hvad som helst, (han fik wienersnitzel) forsynede alle sig rigeligt med de gode – og fede – sager.

Rygende varme kartofler og persillesovs rakte sammen med bjerge af flæsk rigeligt, men rødbederne slap op.

Så man kan med det gamle mundheld sige, at ”det var en god fest, men der var for få rødbeder”.

Undervejs blev der sunget slagsang og flæskesang, og da alle var mætte og glade, beordrede Lene og Karsten danserne på gulvet, så de tunge maver kunne blive rørt til Arthurs musik.


Og som altid: Biersted-folkedanserne sang en følsom og passende hymne til grisens pris. Den finder du her

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold