Legestue - 2014 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Nytårsbal/Legestue i Nolshallen

Den 18. januar var der den mest forrygende snestorm over Nordjylland. Det var på ingen måde tilrådeligt at køre ud i vinterlandskabet på de sne- og isglatte veje.
Det var den aften, Biersted Folkedanserforening skulle have været til festligt Nytårsbal i Nolshallen sammen med Saltum Folkedanserne. Nytårsballet/Legestuen var planlagt i fællesskab mellem de to danseglade foreninger, og det var en aften, vi alle havde set frem til i glad forventning. Musikere og dansere skulle komme fra fjern og nær, og netop derfor blev det besluttet at aflyse arrangementet, så ingen skulle ud og køre i snestormen.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold