Legestue - 2009 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Danseleder Jonna Hansen, Spillemand Arthur Nielsen sørgede for at aftenen blev en rigtig dejlig aften med masser af dans og der var højt humør hos dem som var mødt op.

Der deltog folk fra nær og fjern. Såvel nord som syd for Limfjorden kom dansere for at være med til Legestuen, ligesom mange af foreningens egne medlemmer mødte op.

Til de medhjælpere som havde lavet lagkager og hjulpet med at stille arrangementet på benene var der en stor tak.

Og se hvad vi dansede

Og se hvad vi lokkede med

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold