Juleafslutning - 2012 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Dansen på juleferie

Traditionen tro sluttede efterårssæsonen i Biersted Folkedanserforening med en danseaften i julens tegn. Hertil hører sild, grønlangkål og ris a la mande, som bestyrelsen trakterede med, før den lige så traditionelle gang om juletræet. I løb gik det rundt i skolens gange til tonerne af ”Nu er det jul igen…”, og derefter gik det løs med dans i en times tid, før danserne kunne ønske hinanden glædelig jul. Forinden havde danseledere Lene og Karsten og spillemændene Arthur, Søren og Gertrud modtaget en julegave, ligesom der var en flaske vin til Johannes, der spillede et julepotpourri på kornet sammen med spillemændene.
Forårssæsonen indledes torsdag den 3. januar på Biersted Skole. Først gang møder de, der danser selskabsdans, kl. 18.30, mens de øvrige møder som sædvanligt kl. 19.
Ud over den ugentlige dans venter først i den nye sæson en opvisning på Nibe Plejehjem onsdag den 16. januar.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold