Opvisninger - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Foreningen giver mange opvisninger i løbet af året.

Senest er der givet opvisning på Biersted Plejehjem, Vildmosemuseet i Brønderslev, og på Torvet i Blokhus. Foreningen har et opvisningshold, men det er ganske frivilligt, om man vil deltage i opvisninger.

Derfor stilles der heller ikke krav om folkedanserdragt for at være medlem af Biersted Folkedanserforening.Ved opvisninger er det som regel obligatorisk at bære folkedanserdragt,og mange af medlemmerne har da også anskaffet sig sådanne, men det går også an at leje sig til en dragt.

Foreningen modtager gerne bestilling på opvisninger til forskellige lejligheder.

Foreningen har givet utallige opvisninger.Bl.a. ved stævner, på Vildmosemuseet i Brønderslev, på Egnssamlingen i Biersted, ved andre kulturelle begivenheder og i øvrigt ved fødselsdage, sølvbryllupper, på plejehjem og i forbindelse med internationale venskabsbesøg mm.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold