Norge - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

I september 1999 var Biersted Folkedanserforening med 35 deltagere på besøg i Aabybro Kommunes norske venskabsby Oppdal.

Efter indkvartering på højfjeldshotel Sletvold blev danserne modtaget på rådhuset af borgmester John-Egil Holden, der fortalte om kommunen.

Borgmesteren tog de danske gæster med på byvandring og på sejltur mellem de imponerende fjelde. Han tog sig endog tid til at deltage i en fest om aftenen, hvor også formanden for Foreningen Norden, Nils Lyssandtræ, deltog.

Han havde sammen med Sonja Jensen fra Aabybro Kommune været behjælpelig med at tilrettelægge besøget, som også bød på virksomheds- og museumsbesøg, udflugt til Trondheim, tur med lift og opvisninger.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold