Forårsfest 2023 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Forårsfest i Nolshallen - Saltum
 
 
128 dansere fra nær og fjern var samlet til et meget vellykket forårsstævne i Nolshallen i Saltum den 3. marts 2023, med Biersted og Saltum folkedanserforeninger som arrangører.
 
Der er årelang tradition for stævnet, som i år samlede flere dansere end tidligere. Der var dansere så langt fra som fra Bjerringbro, Thisted, Farsø, Overlade, det nordlige Vendsyssel osv., og flere gav udtryk for, at de atter tager turen til Saltum den 8. marts 2024, når stævnet holdes igen.
 
Mere end 40 forskellige danse var på programmet, og danselysten var stor. Jonna Nielson ledede dansene, som de fleste i forvejen var nogenlunde fortrolige med. Nielsen Banden med Arthur og Kim leverede musikken.
 
Populært ved stævnet er også traktementet, der altid omfatter sildebord, smørrebrød og hjemmebagte lagkager.
 
Det var i år, Biersted Folkedanserforenings formand, Ingerlise Frederiksen, der bød velkommen, og ledede afviklingen af aftenen, men som ved afslutningstalen blev ledsaget af Saltums formand Aksel Lange. Begge takkede for den hjælp, bestyrelserne og flere af foreningens medlemmer havde ydet, for instruktion og musik, og Aksel Lange takkede ikke mindst Ingerlise Frederiksen for det store arbejde, hun havde lagt i det store arrangement, der kræver mange forberedelser.

Biersted-folkedanserne fik en mail:

Tak for en fin aften. Vel planlagt og vel gennemført.
Godt, at der er nogle ildsjæle, der kan magte opgaven.
Det var dejligt at være med. Og dansene passede os fint, instruktionerne perfekte, og tilslutningen på gulvet var stort og veloplagt – måske faldt kondien lidt efter lagkagerne.
Vi ser da frem til den næste forårsfest til marts næste år.
Mvh.
Aabybro folkedansere,
Hans

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold