Forårsfest - 2018 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Forårsfest 2018
Årets forårsfest i Nolshallen løb af staben Fredag den 09.03.2018
 
Der var 99 folkedansere samlet i Saltum fredag aften
Hopsa, Tretur, Sekstur og Engelsk kvadrille er nogle af navnene på folkedansernes danse, som kunne opleves i Nols hallen fredag aften 9. marts.
Folkedansere fra 12 forskellige foreninger var samlet til Forårsbal i Saltum. Det har været en fast tradition siden 1986 i Nolshallen, og før var det i forsamlingshuset i Sdr. Saltum, at folkedansere fra nær og fjern var samlet til forårsbal.
 
Det er folkedanserne i Biersted og Saltum som står bag arrangementet.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold