Legestue - 2012 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Danserejse med danselyst
Kaffebordene blev fuldstændig forladt stort set hver gang, der blev spillet op til en ny serie folkedanse ved Biersted Folkedanserforenings årlige legestue, som denne gang blev afviklet i Bierstedhallen fredag den 9. november.
Tilslutningen kunne have været større, men til gengæld var danselysten helt i top, og det var fornøjeligt for danserne fra Biersted at møde folkedansere fra både nabolaget og fra foreninger syd for fjorden. Et sønderjysk par med sommerhus i Vendsyssel havde også fundet vej til legestuen, så rent geografisk var tilslutningen OK.
Instruktørparret Lene og Karsten sørgede også for at bringe geografien på plads. De valgte danse blev nemlig en rejse gennem det ganske land med en afstikker til Sydslesvig,  og efter danselysten at dømme blev ”rejsen” en succes hjulpet godt på vej af spillemændene Arthur, Kim og Gertrud fra Nielsen Banden.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold