Sæsonafslutning - 2018 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Sæsonafslutning 2018
Biersted-Folkedansernes forårsafslutningen løb af staben den 24.03.2018
 
Vi havde igen en dejlig afslutningsfest i Biersted Aktivitetscenter. Fantastisk at vores medlemmer igen formåede at lave noget dejligt mad, som vi kunne smage på.
 
Dansen gik lystigt ligesom snakken.
 
Tusind tak til Lene og Karsten samt Arthur for endnu en dejlig og spændende sæson. Vi glæder os til at være sammen med jer i næste sæson som starter den 20.9 2018 kl 19 på Biersted skole.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold