Gøl Bådens Træskibslaug - 2017 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Besøg Gøl Bådens Træskibslaug.

Vi var inviteret af Kaj og Else over og se hvordan Lauget er ved at genopbygge Gøl båden som er en handelsskib som har sejlet mellem Gjøl og Aalborg, da der på daværende tidspunkt ikke var muligt at køre til Aalborg.

Det var spændende at høre om Gøl båden historien og hvordan arbejdet med at genopbygge den skrider frem.

Lauget håber at den er sejlklar i 2019.

Se bla. historien og billeder på Hjemmesiden http://www.goelbaaden.dk

Efter rundvisningen var vi inviteret hjem til Else og Kaj til kaffe mm. Det er et fantastisk hus de har bygget lige ned til fjorden. Tusind tak.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold