Sæsonafslutning - 2014 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Festlig sæsonafslutning - Forår 2014
Biersted Folkedanserforening sluttede dansesæsonen 2013-14 på festligste vis med en flot fest i Aktivitetshuset i Biersted lørdag den 29. marts.
Aktivitetshuset viste sig at være en særdeles hyggelig ramme om en storslået fest for de mange fremmødte folkedansere fra nær og fjern. Biersted Folkedanserforening havde i weekenden 28.-30. marts besøg af venskabsforeningen fra Altenholz ved Kiel i Tyskland, og gæsterne var selvfølgelig med til festen. Biersted Folkedanserforenings egne medlemmer fik afprøvet deres sprogkundskaber, og overalt i salen blev der snakket livligt på tysk, engelsk, svensk og dansk.
Der var smukt pyntet til festen, og på bordene var der forårsgrønne duge og en overdådighed af påskeliljer. Lydia stod for det meget smukke blomsterarrangement. Efterhånden som deltagerne ankom, blev bordene dækket med alle slags tallerkner og glas, samt servietter med vidt forskellige mønstre og farver. Deltagerne havde traditionen tro medbragt mad til den fælles buffet, og der var de lækreste fiskeretter, kød, salater m.m.
Hele tre levende, erfarne og dygtige musikere stod for underholdningsindslaget under middagen. Arthur på harmonika og Søren og Kim på kontrabas spillede et potpourri af gamle, kendte drikkeviser, som alle stående sang med på, og stemningen blev om muligt endnu festligere. Også vore gæster fra Altenholz deltog med entusiasme og glæde i sangen.
Der blev serveret fløderand og frugtkompot til den medbragte kaffe, og derefter stod Lene og Karsten klar med et danseprogram, der fik stort set alle ud på dansegulvet. Danseprogrammet var sammensat efter ønsker fra deltagerne, og det var som altid meget afvekslende og meget sjovt. Vi dansede indtil kl. 23.30, så vi fik afsluttet folkedanssæsonen med manér.
Biersted Folkedanserforening holder nu sommerferie, bortset fra opvisningsholdet, der vil mødes og træne til kommende opvisninger. Foreningen afholder den årlige Grisefest den 23. august på Kanstrupvej 5, Brovst. En ny sæson i Biersted Folkedanserforening begynder torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 på Biersted Skole, og som sædvanlig er de tre første danseaftner gratis for nye medlemmer – øvede som begyndere.

Tilbage til indhold