Foreningsbesøg - 2019 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold
Nabobesøg 2019
Biersted-folkedanserne fik gæster
Torsdag den 7. november havde Biersted folkedanseforening besøg af Saltum, Åbybro & Tranum folkedansere. Vi havde inviteret til en aften, hvor vi bare skulle danse og hygge.
Der var en dejlig stor tilslutning. Lene, vores danseleder, havde lavet et varieret program med sjove, lette og nogle få lidt sværere danse. Karsten deltog også, og sammen med Lene vejledte de og på en sjov og hyggelig måde gennem alle dansene.
Arthur, vores spillemand, levere musikken.
Stemning var god, og vi nød den fælles glæde ved folkedansen.
Tak for besøget Saltum, Åbybro og Tranum. Lad det blive en fast tradition med besøg hos hinanden

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold