Juleafslutning - 2013 - Biersted-folkedanserne

Gå til indhold

Juleafslutning 2013

Efterårssæsonen i Biersted Folkedanserforening sluttede traditionen tro med en festlig juleafslutning på Biersted Skole. Stormen Bodil var på sit højeste netop denne torsdag aften, den 5. december, men ingen meldte afbud af den grund, og alle spiste med god appetit den traditionelle julemad: sild, grønlangkål og ris a la mande.
I løbet af aftenen var der amerikansk lotteri om de medbragte gaver, og foreningens danseledere Lene og Karsten, samt spillemændene Arthur og Søren fik hver en flaske vin som julegave. To af foreningens medlemmer, Bodil og Jesper fra Vodskov, underholdt med julesang og musik. Jesper spillede "O, Come All Ye Faithful" og "Der er noget i luften" på trompet, og til sidst sang de "En stald og en krybbe".
Resten af aftenen spillede Arthur på harmonika og Søren på bas – først til dansen om juletræet; ja, det vil sige, at alle gik pænt omkring juletræet og sang de dejlige gamle julesange: "Det kimer nu til julefest", "Glade Jul" og "Dejlig er jorden". Og så løb deltagerne ellers rundt og rundt i salen, mens de sang til tonerne af "Nu er det jul igen"! Der blev stillet frugtfade og skåle med slik på det lange og smuktpyntede bord, og kaffen blev fundet frem.
Så kom Lene og Karsten på banen, og aftenen sluttede med en times folkedans. Det var som altid festligt og fornøjeligt.
Biersted Folkedanserforening har nu juleferie. Forårssæsonen indledes torsdag den 9. januar kl. 19.00 på Biersted Skole. Udover de ugentlige danseaftener er der også planlagt forskellige oplevelser i 2014. Bl.a. glæder vi os til Nytårsbal i Nolshallen i Saltum den 18. januar.

Vidste du at:  Vi har et opvisningsteam der laver show 8-10 gange om åretOpvisningsteamet medbringer eget musik anlæg til showsYngste danser er under 50 år gammelVi danser Torsdag aftenVi danser på Biersted skoleAlle bruger deoVi danser i bløde sko. IKKE træskoVi parker lige uden for dørenVi har et højt konditalVi er medlem af DGIVi er med til næste alle legestuer i NordjyllandIngen drikker TheFormanden forkæler musikeren med kaffe & kageVi danser alt fra Polka til Les LanciersDanseprogrammerne er på hjemmesiden før de skal brugesDanseprogrammer for de sidste 10 år er loadet opDanserne har ofte en ønskedans. Den kommer promte efter pausenVi har Danmarks største samling af løsblade loadet opVores generalforsamling overståes på rekort tid, for de gule ærter med tilbehør ikke må blive koldeVi har en Facebook sideVi afholder Nordjyllands største legestue om foråretVi har reglmæssigt danseaftner med naboforeningerneFørste dans er altid en polkaVi danser kun til levende musik

Tilbage til indhold