Juleafslutning 2013 - Biersted-Folkedanserne

Gå til indhold

Hoved menu:

Gamle nyheder

Juleafslutning 2013

Efterårssæsonen i Biersted Folkedanserforening sluttede traditionen tro med en festlig juleafslutning på Biersted Skole. Stormen Bodil var på sit højeste netop denne torsdag aften, den 5. december, men ingen meldte afbud af den grund, og alle spiste med god appetit den traditionelle julemad: sild, grønlangkål og ris a la mande.
I løbet af aftenen var der amerikansk lotteri om de medbragte gaver, og foreningens danseledere Lene og Karsten, samt spillemændene Arthur og Søren fik hver en flaske vin som julegave. To af foreningens medlemmer, Bodil og Jesper fra Vodskov, underholdt med julesang og musik. Jesper spillede "O, Come All Ye Faithful" og "Der er noget i luften" på trompet, og til sidst sang de "En stald og en krybbe".
Resten af aftenen spillede Arthur på harmonika og Søren på bas – først til dansen om juletræet; ja, det vil sige, at alle gik pænt omkring juletræet og sang de dejlige gamle julesange: "Det kimer nu til julefest", "Glade Jul" og "Dejlig er jorden". Og så løb deltagerne ellers rundt og rundt i salen, mens de sang til tonerne af "Nu er det jul igen"! Der blev stillet frugtfade og skåle med slik på det lange og smuktpyntede bord, og kaffen blev fundet frem.
Så kom Lene og Karsten på banen, og aftenen sluttede med en times folkedans. Det var som altid festligt og fornøjeligt.
Biersted Folkedanserforening har nu juleferie. Forårssæsonen indledes torsdag den 9. januar kl. 19.00 på Biersted Skole. Udover de ugentlige danseaftener er der også planlagt forskellige oplevelser i 2014. Bl.a. glæder vi os til Nytårsbal i Nolshallen i Saltum den 18. januar.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu